leader

Dačić: Na izbore ili sami ili sa SNS-om

0 comments
Dačić: Na izbore ili sami ili sa SNS-om

Predsednik SPS-a Ivica Dačić navodi da ta stranka ostaje pri odluci donetoj na sednici glavnog odbora da na beogradskim izborima nastupi ili na jednoj listi zajedno sa SNS-om, ili samostalno sa Jedinstvenom Srbijom u kom slučaju bi njihov kandidat za gradonačelnika bio Aleksandar Antić.

“To su opcije o kojima trenutno razgovaramo i razmišljamo”, rekao je Ivica Dačić.

Istakao je da u obe varijnate očekuje dobar rezultat i da je Socijalistička partija Srbije spremna za beogradske izbore.

Govoreći o eventulanim vanrednim paralmentarnim izborima, Dačić je ponovio da on nema ništa protv njihovog održavanja, ali i podsetio na stav predsednika Srbije i SNS-a Aleksandra Vučića.

“Kako ste čuli od predsednika Republike – pošto neće biti parlamentarnih izbora, da ne govorimo o toj temi”, rekao je Dačić uoči Izborne konferencije Foruma žena SPS-a Beograda.

Upitan da li očekuje da predsedništvo Srpske napredne stranke promeni odluku o vanrednim parlamentarnim izborima i “eventualno preglasa predsednika”, Dačić je odgovorio: “Molim vas da postavljate ozbiljna pitanja…ali ja nemam ništa protiv”.

Izvor: Naslovi.net

Share Button
468 ad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *