leader

The Kills u Srbiji na Arsenal festu

0 comments
The Kills u Srbiji na Arsenal festu

Indi rok bend The Kills sviraće prvi put u Srbiji 21. juna na Main stageu Arsenal festa 08 u Kragujevcu, saopštili su organizatori.

Prve večeri Arsenala, na Mainu će se ranije najavljenim Editorsima i Dub Inc, pridružiti harizmatična američka pevačica Alison Moshart i britanski gitarista Džejmi Hins, koji su pod imenom The Kills objavili pet albuma, zaključno sa sjajnim „Ash & Ice“ (2016), i pročuli se hitovima „Doing It To Death“, „Tape Song“, „URA Fever“, „Cheap And Cheerfull“…

„Želim da sviramo svugde gde nismo do sada… Turneje me zbližavaju s ljudima i zbog toga imam prijatelje širom sveta. Osećam se kao beskućnik, ali to nije loša stvar. Moj dom je svuda gde se smestim“, kaže Alison, prenosi N1.

The Kills su se upravo oglasili novom pesmom „List of Demands“, čiji je autor američki reper Sol Vilijams, naglasivši da su obrade „ključni kompliment, dokaz beskrajne ljubavi i poštovanja prema delu drugog umetnika“.

Prodaja ide preko mreže Eventim, u Domu omladine Kragujevca i na blagajni Pozorišta za decu u Kragujevcu.

Pored The Kills, Editors i Dub Inc, prve večeri 21. juna na Garden Stageu sviraju provokativni riječki Let 3 i nekadašnji bubnjar legendarnih Ramonesa Marki Ramon, kao i sarajevske Letu štuke 23. juna, dok su za Main 22. juna predviđeni škotski hitmejkeri Texas i balkan džipsi pank metal Kultur Shock.

Izvor: Naslovi.net

Share Button
468 ad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *