leader

Mihajlović: Koridor 10 gotov na jesen

0 comments
Mihajlović: Koridor 10 gotov na jesen

Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, prof. dr Zorana Mihajlović, obišla je večeras radove na izgradnji auto-puta na Koridoru 10 kroz Grdeličku klisuru, na deonici Caričina dolina-Vladičin Han, saopštio je kabinet Mihajlovićeve.

“Posao Vlade Srbije je da gradi auto-puteve, da spaja našu zemlju sa Evropom i regionom. Neki drugi izgleda imaju posao da sve to blokiraju. I u tome se razlikujemo”, izjavila je Mihajlovićeva.

Ona je obišla radove u tunelu Manajle, kao i most Vrla na delu trase od tunela do Vladičinog Hana.

Potpredsednica Vlade rekla je da je pre samo šest meseci bilo nezamislivo proći ovom trasom.

“Mi danas završavamo Grdeličku klisuru, kreće asfaltiranje u Sićevačkoj klisuri. Kompletan Koridor 10 biće gotov na jesen, sa opremanjem tunela do decembra. Hvala vam svima jer radite na vreme, u roku i kvalitetu”, rekla je ona.

Mihajlovićeva je dodala i da sledeće godine kreće izgradnja auto-puta Niš-Merdare-Priština, kao i Moravskog koridora.

“Već sledeće godine krećemo u izgradnju novih velikih infrastrukturnih projekata koji vrede više stotina miliona evra”, izjavila je Mihajlovićeva.

Sa potpredsednicom vlade bili su direktori „Koridora“ i „Puteva Srbije“, Zoran Babić i Zoran Drobnjak, načelnik Pčinjskog okruga i predsednici opština Vladičin Han i Vranjska Banja.

Izvor: Naslovi.net

Share Button
468 ad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *