leader

Milojević: Napad je najbolja odbrana

0 comments
Milojević: Napad je najbolja odbrana

Vladan Milojević je dan pred meč Lige Evrope sa CSKA održao konferenciju za medije. Najavio je Milojević napadački fudbal, rekao da ne zna da li će Boaći moći da počne meč, ali i poslao poslednji pozdrav Nebojši Glogovcu.

“Radujemo se što ćemo posle duže pauze ponovo igrati takmičerske utakmice. Imali smo dobre pripreme, osećamo se spremnim. Došli smo dotle da se nalazimo među 32 najbolja kluba u Ligi Evrope. Mislim da neće biti kalkulacija, napad je oduvek bio najbolja odbrana i ako krenete drugačije da mislite nalazite se u problemu. Sigurno je da moji igrači i ja ne razmišljamo na taj način”, rekao je na početku konferencije za medije Vladan Milojević.

Trener tima sa stadiona Rajko Mitić osvrnuo se i na situaciju u kojoj se Crena zvezda našla pred ovaj meč i neizvesnost po pitanju mogućnosti da meč bude odigran pred praznim tribinama.

“Zahvalan sam ljudima iz kluba, iz pravne službe i iz UEFA koji su nam omogućili da igramo pred navijačima. Ipak je Zvezda u jesenjem delu sezone bila najgledanija u Ligi Evrope i mislim da smo zaslužili da igramo pred našim navijačima koji nam daju vetar u leđa”, ocenio je šef struke crveno – belih.

Zna Milojević kako spremiti igrače za ono što ih u utorak čeka pred punim tribinama.

“Pa ja ću im reći da ih ne ponese atmosfera i oni će me poslušati”, nasmejao se Milojević.

“Šalu na stranu jako je teško obuzdati emocije na terenu. Tu svaka priča pada u vodu kada osetite atmosferu sa tribina. Raduje me što je Boaći počeo da trenira sa nama, ali još ne znamo da li će moći da počne utakmicu”, otkrio je Milojević koji je na kraju imao poruku i za porodicu nedavno preminulog glumca Nebojše Glogovca koji će u ponedeljak biti sahranjen u Beogradu, a bio je veliki navijač Crvene zvezde.

“U ime kluba, navijača i stručnog štaba, želim da izjavim saučešće porodici Nebojše Glogovca koji je bio veliki zvezdaš. Jako nas je pogodila vest o njegovoj smrti jer se radilo o izvanrednom čoveku i glumcu. Nadam se da je sada na nekom lepšem mestu”, rekao je Milojević.

Očekuje se da će utakmicu na stadionu Rajko Mitić pratiti oko 500 navijača ruskog tima, a Milojević kaže da je o rivalu razgovarao i sa kapitenom reprezentacije Srbije Branislavom Ivanovićem. 

“Bane Ivanović  nam je rekao da je CSKA ekipa koja bolje igra u gostima”, kaže Milojević koji verovatno zna šta mu je činiti u utorak od 18 časova. 

Branko Jovičić poznaje CSKA iz svojih “ruskih” dana:

“Jako dobro sam upoznat sa ekipom CSKA. Reč je o odlučnoj ekipi koja je uvek u vrhu ruskog fudbala i svake godine se bori za Ligu šampiona”, poručio je Jovičić.

Izvor: Naslovi.net

Share Button
468 ad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *