leader

Srbija bez ključnih igrača

0 comments
Srbija bez ključnih igrača

Aleksandar Kolarov, Dušan Tadić, Filip Kostić i Duško Tošić propustiće u utorak prijateljski meč protiv Južne Koreje zbog umora i povreda.

Iz tog razloga vršilac dužnosti selektora Mladen Krstajić odlučio je da pozove četvoricu fudbalera iz Superlige – Đorđa Ivanovića iz subotičkog Spartaka, Aleksandra Filipovića iz Voždovca, Nikolu Aksentijevića iz niškog Radničkog i Miloš Simonović iz Napretka. 

Filipović je, zajedno sa A reprezentativcima Sergejom Milinković-Savićem, Predragom Rajkovićem, Nemanjom Maksimovićem, Aleksandrom Mitrovićem, Mijatom Gaćinovićem i Milošem Veljkovićem, bio deo šampionske generacije omladinaca Srbije na prvenstvu u Litvaniji 2013. godine.

Ivanović skrenuo pažnju na sebe odličnim igrama i golovima u domaćem prvenstvu, Aksentijević je prošao je mladje selekcije Srbije, dok je Simonović već debitovao za A tim protiv SAD. 

Utakmica izmedju Južne Koreje i Srbije igra se u utorak u Ulsanu od 12 časova, a ekspedicija ‘Orlova’ smestila se u hotel u sedmom po veličini južnokorejskom gradu.

Izvor: Naslovi.net

Share Button
468 ad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *