leader

Zvezda traži od navijača da ranije dođu na stadion

0 comments
Zvezda traži od navijača da ranije dođu na stadion

Kapije stadiona biće zatvorene pola sata pre početka meča. Licima pod dejstvom alkohola neće biti dozvoljen ulaz – navodi se u saopštenju crveno-belih.

Crvena zvezda večeras od 18.00 igra prvi meč šesnaestine finala Lige evrope protiv moskovskog CSKA.

Tim povodom je klub na zvaničnom sajtu izdao saopštenje i zamolio navijače da ranije dođu na stadion “Rajko Mitić”.

– Kapije stadiona otvoriće se u 15.00 časova, tri sata pre početka utakmice, te molimo posetioce da dođu na vreme kako bi izbegli nepotrebne gužve i zadržavanja na ulazima. Takođe iz bezbednosnih razloga, kapije stadiona zatvoriće se pola sata pre početka utakmice, stoga je neophodno da se na stadion dođe ranije – navodi se u saopštenju.

Naglašavaju da će postojati rigoroznija kontrola i da se ulaznice ne kupuju od preprodavaca.

– Licima pod dejstvom alkohola neće biti dozvoljen ulaz, a kontrola ulaznica će se vršiti u dve etape, tj. kroz dva bezbednosna prstena. Apelujemo na sve posetiloce da ne nabavljaju ulaznice od preprodavaca, jer će svako lice sa neispravnom kartom biti vraćeno, a potom i procesuirano od strane nadležnih organa. Svi koji su karte kupili na blagajnama stadiona „Rajko Mitić“, ili putem interneta na sajtu iticket.rs, imaju ispravne karte. Ukoliko karte nisu kupljenje direktno već preko posrednika, postoji šansa da se radi o falsifikatu – zaključuje se u saopštenju.

Izvor: Naslovi.net

Share Button
468 ad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *